Tillbaka till startsidanLäs mer om Burkina Faso DesignLäs mer om våra varorBurkina Faso Design konst- och hantverksevenemangLäs mer om vad som händer just nu hos Burkina Faso DesignKontakta oss och få pressinformationBesök vår webbutik - klicka här!
 
Leverantörer

Tekniker &
Produktinformation
Våra varor är unika


Hantverk är speciellt! Hantverksprodukter är så mycket mer än bara "en pryl". Hantverk är en direkt länk mellan producent och konsument. Hantverk betyder att det har tagit tid att tillverka föremålet. Någon har lagt ner sin själ i det. Hantverk fyller en funktion i våra liv, inte bara genom att vara användbar, utan också genom sin form och känsla.

Burkina Faso Design vill berätta om både enskilda leverantörer och olika tekniker och traditioner som Du hittar bland våra varor. Läs om just Din favoritprodukt, hitta länkar till mer information om speciella tekniker, lär Dig mer eller bara stilla Din nyfikenhet. Saknar Du något, hör av Dig till oss, så ska vi försöka ge Dig mer information och bygga ut hemsidan utifrån våra besökares önskemål. En stor del av vår drivkraft är kontakterna med alla trevliga kunder och utbytet av kunskaper och tankar som det ger! Så tveka inte - skriv till oss på