2009-04-10
Workshop - Gör din egen korg


25-26 april

I samband med Sverigepremiären för de läckra inrednings- och shoppingkorgarna Jayibelena, arrangerar vi en helgkurs där du själv kan göra din egen korg.
Vi börjar kursen med att hämta inspiration från utställningen ”Korgen är inne” som pågår i vårt galleri och går sedan över till Mäster Olofsgårdens lokaler (tvärs över Stortorget, 100 m från butiken) och gör våra egna korgar. Kursen hålls under ledning av Eva Seidenfaden, en internationellt erkänd korgmakare från Danmark och ledande i korgprojektet i Burkina Faso. Eva har hållit mängder av kurser i korgarbete, både i Danmark och internationellt och även skrivit flera böcker.
Tid: lördag-söndag 25-26 april kl 10-16.
Plats: samling i galleriet på Burkina Faso Design, Gamla stan (mittemot Storkyrkans entré). Kursen hålls sedan på Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6.

Kursavgift: 750 kr + materialkostnad (max 400 kr) Anmälan görs till Burkina Faso Design på mail eller telefon. [email protected], 08-10 06 82. (Anmälan är bindande och bör göras snarast för att du ska vara säker på att få en plats).
Kursen är ett samarbete mellan Burkina Faso Design, Mäster Olofsgården och ABF Stockholm.
Välkommen!