2010-04-28
Invigningsfest 8 maj


Kom och fira med oss! Den 8 maj, på World Fair Trade Day, inviger vi officiellt vår nya butik. Burkina Faso Design och Kanga Kabisa, två butikssjälar med samma grundfilosofi slår ihop sina påsar! På Slussen finns nu en butik med allt du kan önska inom smycken, accessoarer, kläder och inredning från det moderna Afrika.

Afrika är stort! Kontinenten har i långa tider inspirerat konstnärer, modeskapare, inredare, musiker och matkreatörer. Djärva tyger, suggestiva färger, fantastiska smycken; just denna vår 2010 syns ett ovanligt starkt genomslag i modereportage, inredningsbilagor, och inte minst i en ansenlig mängd annonser; ”Loka likes Africa”, ”kaffe med smak av Afrika”, ”spicy Africa” - listan kan göras lång. Men det finns en butik med ett brett utbud som inte bara ”looks like Africa” utan är ”Made in Africa”.

Butiken Burkina Faso Design och klädföretaget Kanga Kabisa har utökat sitt samarbete och öppnade den 6 april en gemensam butik på Slussen. I butiken finns bara det bästa från Afrika. Burkina Faso Designs smycken och inredningssortiment breddas med Kanga Kabisas klädkollektioner för både barn och vuxna. Här samsas de senaste trenderna inom inredning, förvaring, smycken och mode med traditionella tyger, autentiska masker, konst och konsthantverk. En fot i samtiden och den andra väl förankrad i historien.

Varmt välkommen att fira med oss kl 12-16 lördag 8 maj!