2009-10-23
Massor av nya läckra smycken


Nu har vi fått in massor av olika, läckra afrikanska smycken. Det finns både nya örhängen, armband och ringar i trä i Rootbeets design från Mocambique. Rootbeet har också tagit fram flera oerhört läckra modeller med silverdetaljer och infällda små ädelstenar. Du ser lite av det här intill.

Från Sydafrika har vi fått in roliga armband och örhängen av återvunna aluminiumburkar. Det är en ung designer, Mavis Taole, som gör dessa härliga smycken.

Dessutom har vi fått nya modeller av örhängen från Botswana med mycket läckra blommotiv på masonit. Tyvärr inga bilder ännu, men det kommer!

Längst ner på bilden intill ser du ett halsband som vi i och för sig har haft ett litet tag, men som är så läckert, så vi ville ta med det ändå. Raffiatrådar med fina, röda pärlor från Etiopien och trälås. Tillverkas av Kazim i Burkina Faso.

Om du inte har möjlighet att komma till butiken i Gamla stan och inte vill vänta tills vi hunnit få ut alla nya smycken i webbutiken - ring eller maila oss, så ger vi all information vi kan! Som alltid med våra varor, så finns det bara enstaka exemplar av varje modell, så det är först till kvarn som gäller.