Tillbaka till startsidanLäs mer om Burkina Faso DesignLäs mer om våra varorBurkina Faso Design konst- och hantverksevenemangLäs mer om vad som händer just nu hos Burkina Faso DesignKontakta oss och få pressinformationBesök vår webbutik - klicka här!
 


Kalendarium

Utställningar

Inspiration

Prenumerera på nyhetsbrev


Låt Dig inspireras av Afrika!

 

När Du väljer ut Dina favoritsaker från Burkina Faso Design, kommer Du att se hur bra de fungerar i ett en svensk stil! Många av produkterna har ett stramt formspråk och är gjorda i naturmaterial. Andra saker blir en färgklick som förhöjer ett rum. Eller så sätter ett av våra smycken en touch till Dina kläder som gör dem som nya! Du kan vara säker på att få något som är unikt och i de flesta fall kan Du också få veta precis vem som tillverkat just den sak Du köper.

Här lägger vi upp nya bilder allteftersom. Har du själv bilder som med någon favoritprodukt från oss som du vill visa andra - hör gärna av dig, så kan vi lägga upp bilden här och sprida din inspiration till fler!


Korg som är snygg, stabil och praktisk. Kan användas till det mesta!
Fler användningsområden!
Eller varför inte som kombinerat bord och tidningskorg?
Mona sydde sina och makens kläder av tyger från Burkina Faso Design till bröllopet i somras. Tack Mona för att du visar oss hur fint och snyggt det blev!